Rezultat garantat 100%

Intrebari frecvente despre mulajele de maini

Intrebari frecvente despre mulajele de maini

Mulajele de maini sunt extrem de fascinante pentru usurinta cu care pot fi realizate dar si pentru rezultatele impresionante pe care le ofera. Te-ai hotarat ca trebuie sa creezi si tu un mulaj de maini cat de curand posibil. Totusi, inainte de a incepe procesul, ai cateva intrebari la care ti-ai dori raspunsuri. Am luat deja in calcul acest aspect, asa ca, in articolul de astazi vom raspunde la intrebari frecvente despre mulajele de maini.

Ce mai este necesar in afara kit-ului?

Daca ai aflat sau nu, oricare kit Mulaje Inedite contine:

·         Un vas in care poti pregati compozitia pentru mulaj;

·         Praful pentru realizarea matritei;

·         Gipsul care va lua forma matritei;

·         Manusi;

·         Ustensila din lemn pentru finisaje;

·         Instructiuni;

·         Suport de lemn.

Pe langa elementele parte din kit iti recomandam sa ai la indemana un tel sau un mixer cu care sa amesteci compozitia, apa rece pentru compozitie si servetele, in cazul in care procesul devine dezordonat. Recomandam totodata sa mai ai o persoana langa tine, care sa te ajute cu procesul si care sa iti inmaneze ingredientele.

Trebuie sa am experienta cu gipsul?

Desi pare complicat, realizarea unui mulaj maini este, de fapt, floare la ureche. Nu, nu este necesar sa ai experienta in lucrul cu gipsul. Cat timp sunt urmate cu exactitate instructiunile, oricine poate realiza un mulaj maini perfect.

Kit-ul este doar pentru maini?

Da, in principiu, sustinem ideea de mulaje maini, deoarece astfel am gandit si ingredientele sau forma vasului in care urmeaza sa fie creat amestecul. Totusi, daca iti doresti poti realiza si mulaje dupa mainile sau picioarele copiilor sau dupa labutele animalului tau de companie, cat timp acestia sunt cooperanti, bineinteles!

Exista vreun pericol in realizarea mulajelor de maini?

Ingredientele din mix-ul pentru mulaje maini sunt perfect sigure pentru utilizare, fara a exista riscul aparitiei alergiilor sau reactiilor adverse. Procesul de realizare a mulajelor de maini poate fi realizat de oricine, indiferent de varsta. Exista doar riscul ca mulajul sa nu iasa cum ti-ai dorit, doar daca nu respecti intocmai instructiunile din pachet.

Pot folosi de mai multe ori kit-ul pentru mulaje?

Cantitatea de material din kit este masurata pentru o singura utilizare, iar odata inceput procesul, acesta nu poate fi pus pe pauza. Poti refolosi doar vasul pe care il primesti pentru realizarea matritei, pentru a depozita jucariile copiilor sau pentru a replanta o floare.

Pot decora mulajul?

Bineinteles, ba chiar recomandam sa decorezi mulajul dupa bunul plac. Poti folosi vopsea, carioci, markere, sclipici, pene, elemente naturale si tot ce iti mai trece prin cap. Daca obtii un rezultat inedit, suntem mai mult decat dornici sa il vedem si noi.

Imi pot bloca mana in compozitie?

Dupa cum am precizat mai sus, nu este absolut niciun pericol atunci cand vine vorba de realizarea mulajului de maini. Nu, mainile nu pot ramane blocate in matrita, deoarece aceasta, desi se intareste, capata o consistenta usor gelatinoasa, care permite eliberarea usoara a mainilor.

Speram ca am raspuns la unele dintre cele mai adresate intrebari legate de mulajele de maini. Daca inca ai neclaritati, te asteptam intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau un mesaj pe Whatsapp, unde iti vom oferi toate detaliile dorite. Echipa Mulaje Inedite iti multumeste pentru alegerea facuta!

Share This :