Rezultat garantat 100%

MULAJE INEDITE MEMORII PENTRU O VIAȚĂ

Ideea in sine am aplicat-o la inceput in cadrul evenimentelor private. Faceam mulaje mainilor sarbatoritilor, reusind sa surprindem placut pe toti cei prezenti. Datorita numarului mare de solicitari, am hotarat sa cream un kit pentru mulajul mainilor, astfel incat, oricine sa se poata bucura de crearea unei amintiri deosebite, indiferent de locul in care se afla.

Astfel a aparut mulajeinedite.ro , unde clientii isi pot cumpara kitul preferat pentru mulajul mainilor, pentru ei sau pentru a-l oferi cadou. Kiturile contin si „garantia reusitei”, ceea ce duce la un mulaj reusit 100%. Tot pe site am introdus si formularul de solicitare oferta pentru evenimente. Momentan, onoram doar evenimentele din Iasi, dar promitem ca ne extindem curand la nivel national.

Si asa s-a născut, oficial, Mulaje Inedite

Așa cum s-au bucurat ei, ne-am bucurat și noi. Cu timpul ne-am dat seama că singura modalitate prin care putem împărtăși această bucurie cu cât mai mulți oameni, este să creăm un pachet, un kit cu toate elementele necesare pentru realizarea unui mulaj.

Kit-ul pentru amintiri

Kit-ul oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a crea o amintire frumoasă, alături de cei dragi ție. Fie că îl oferi în dar, fie că îl realizezi acasă, cu familia, mulajul pentru mâini surprinde plăcut în orice circumstanță.

Clienți în întreaga Europă

În prezent, după aproape doi ani de la lansare, suntem prezenți pe Facebook, Instagram și de acum pe site, Mulaje inedite. Suntem mândri să spunem că avem clienți în întreaga Europă, toți fiind extrem de mulțumiți.

Atelier de lucru alături de cei apropiați

Pentru că am fost vrăjiți de tehnicile de lucru cu gipsul și de realizarea mulajelor, plănuim să deschidem în curând un atelier de lucru, pentru ca tu și toți cei interesați să puteți realiza activități creative, alături de cei apropiați. Între timp, suntem mai mult decât bucuroși să oferim asistență telefonică (video), în cazul în care ai nevoie de ajutor cu realizarea mulajului.

Free Shipping

Orders Over $500

Quick Payment

100% Secure Payment

Money Return

Back Under 7 Days

24/7 Support

Ready For You

Get Discount Info

Subscribe to the mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

Articole recente