Rezultat garantat 100%

Cum sa creezi un mulaj de maini tinand un obiect

Cum sa creezi un mulaj de maini tinand un obiect

Cum sa creezi un mulaj de maini tinand un obiect

Daca te afli in cautarea unei noi idei pentru realizarea unui mulaj de maini, sa stii ca te afli la locul potrivit in momentul potrivit, deoarece venim cu o sugestie inedita pentru tine. Realizarea mulajelor de maini poate fi limitata doar de imaginatia ta, deci daca poti vizualiza o idee, inseamna ca o poti transforma si in realitate. Kit mulaj maini de la MulajeInedite.

Mulajele realizate impreuna cu copii sau membrii familiei sunt extrem de frumoase si speciale, dar destul de comune. Totusi, mai putin realizate sunt mulajele care implica tinerea unui obiect. Daca obiectul reprezinta ceva important pentru tine, cu atat mai special va fi mulajul la final. Haide sa vedem cum se va desfasura intreg procesul!

Ce obiect poti alege

Exista obiecte cu care este mai usor sau mai greu de lucrat. De exemplu, in categoria celor cu care se lucreaza mai usor se numara obiecte cu suprafata fina, neporoasa. De exemplu, poti tine un pahar de sticla sau o minge de plastic, care sunt realizate dintr-o singura bucata. Mai complicat ar fi cu obiecte compuse din mai multe parti sau care prezinta tot felul de detalii fine, care vor fi greu de curatat dupa realizarea mulajului. Tot aici intra si obiectele din materiale textile, pe care iti recomandam sa le eviti, daca vrei sa te bucuri de un rezultat cat mai aproape de realitate. Acelasi este cazul si pentru obiectele care se pot distruge atunci cand intra in contact cu apa sau umezeala.

Cum poti tine obiectul ales

Poti opta pentru cea mai la indemana metoda, aceea de a apuca obiectul cu degetele, pentru ca acesta sa fie atasat permanent de mulaj. Daca vrei sa detasezi obiectul de mulaj, trebuie sa ai grija la modul in care il tii. De exemplu, daca tii o minge, iti sugeram sa o tii pana la jumatate, de jur imprejur, pentru a putea la final sa o indepartezi.

Exemple de obiecte cu care sa realizezi un mulaj

Daca ai nevoie de ceva inspiratie, da-ne voie sa iti sugeram o lista cu obiecte cu care ai putea realiza un mulaj:

-mingi de golf, baschet, tenis

-o fosila sau o scoica mare

-un cristal

-o jucarie tip masinuta sau o papusa

-un mouse

-un pahar

-o vaza

– un tub (pentru a putea adauga flori in prealabil)

Ai grija la detalii

Asigura-te ca nu te misti in timp ce realizezi mulajul pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. Daca vrei ca obiectul sa fie orientat in in sus in mulaj, asigura-te ca iti tii incheieturile drepte sau indreptate spre spate atunci cand introduci mainile in matrita pentru mulaj. Daca iti indoi incheieturile inspre interiorul palmei, obiectul va fi indreptat inspre palme, iar rezultatul obtinut nu va fi la fel de atractiv precum te astepti.

Ti-am starnit interesul si esti gata pentru a realiza propriul tau mulaj de maini cu un obiect preferat? Atunci intra pe site si vezi care dintre produse ti se potriveste, pune-l in cos si plaseaza o comanda cat mai curand! Kit mulaj maini de la MulajeInedite.

Share This :