Rezultat garantat 100%

Creeaza un mulaj de maini impreuna cu cel mic

Creeaza un mulaj de maini impreuna cu cel mic

Creeaza un mulaj de maini impreuna cu cel mic

Momentele importante din viata nu doar ca trebuie traite si simtite la maximum, ci trebuie si amintite pentru tot restul vietii. Fireste, pozele reprezinta o modalitate simpla si la indemana de a imortaliza astfel de momente, in special cele in format digital, care pot fi accesate si privite in orice moment de pe laptop sau telefon. Totusi, ce ar fi daca ti-am sugera o modalitate inedita si speciala de a pastra vii in memorie aceste amintiri? Astazi dorim sa te inspiram si sa iti povestim despre cum poti sa creezi un mulaj de maini impreuna cu cel mic. Spor la lectura!

De ce un mulaj de maini impreuna cu cel mic?

In opinia noastra, un mulaj de maini realizat impreuna cu cel mic reprezinta o investitie care isi merita efortul si care poate fi ulterior expusa cu mandrie in locuinta. Copiii cresc incredibil de repede, astfel ca trasaturile lor se schimba cat ai clipi. In doar cateva luni iti poate fi aproape imposibil sa iti amintesti anumite detalii din trecut. Aici intervenim noi cu o metoda ideala pentru a captura realitatea in cele mai amanuntite detalii. Ai nevoie doar de un kit pentru un mulaj de maini, pe care il poti realiza impreuna cu copilul tau sau pe care il poate realiza de unul singur, in functie de varsta si dorinta sa de a coopera.

Chiar daca esti un proaspat parinte sau doar te afli in cautarea metodei perfecte de a imortaliza si a celebra amintirea micului tau invatacel, sau poate ca tocmai ce ai devenit nas de botez pentru un mic ingeras, mulajele de maini pot deveni rapid solutia salvatoare. Chiar daca inca ai dubii si nu stii daca este o idee buna, rezultatul extrem de realist te va fascina si cuceri inca din primele secunde de dupa realizare.

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe

Deoarece copilul tau va fi implicat, si stim ca cei mici nu au rabdare niciodata, iata ce trebuie sa iei la cunostinta inainte de a incepe intregul proces:

·  Citeste instructiunile – este foarte important sa cunosti bine pasii inainte de a trece la treaba pentru a fi sigur ca rezultatul va fi unul impecabil;

·  Nu te grabi – nu trebuie sa alergi cu mulajul prin casa pentru a evita un posibil accident. Totusi, asigura-te ca te misti suficient de repede, pentru ca amestecul sa nu se intareasca mai devreme decat ar trebui;

·  Respecta temperatura apei – apropo de respectat instructiunile, este foarte important sa folosesti apa rece pentru realizarea amestecului, ca acesta sa iasa asa cum trebuie. Nu ai nevoie neaparat de un termometru, ci doar de apa foarte rece;

·  Explica-i celui mic procesul – daca cel mic este suficient de mare incearca sa ii explici pe larg procesul si faptul ca este necesara putina rabdare. Daca nu este posibil, asigura-te ca ii poti distrage atentia in timpul procesului, pentru a ramane linistit.

Nu-i asa ca iti doresti sa realizezi si tu un mulaj de maini impreuna cu cel mic? Comanda chiar astazi un kit pentru mulaje de maini si pana in weekend va ajunge la tine!

Share This :