Rezultat garantat 100%

Creeaza mulaje inedite pentru evenimente speciale

Creeaza mulaje inedite pentru evenimente speciale

Evenimentele festive pot reprezenta chiar o provocare pentru persoanele care se ocupa de aranjarea meselor, a scaunelor si a intregului decor, indiferent daca vorbim despre o nunta fastuoasa sau un botez intim, intre membrii familiei si prieteni. Daca nu stii de unde sa incepi, iti sugeram sa te ghidezi dupa anotimpul in care te afli, pentru inceput. Apeleaza la verdeata, plante naturale sau artificiale, lumanari, candele, ghirlande, ornamente handmade unicat si elemente personalizate. Ai nevoie de o idee care sa impresioneze cu adevarat invitatii? Mulaje Inedite te invita astazi la o scurta poveste, despre cum sa creezi mulaje inedite de maini pentru evenimente speciale.

Marea zi

Nu este nevoie de prea multe detalii aici, stii deja ca vorbim despre ziua nuntii. Ce poate fi mai frumos decat ziua in care iti unesti destinul cu persoana pe care o iubesti? Nimic, am spune noi si de aceea vrem sa te ajutam sa nu o transformi doar intr-o zi speciala, ci sa fie chiar cea mai speciala dintre toate. Pentru ca acest aspect sa se transforme in realitate, noi iti sugeram sa optezi pentru realizarea unui mulaj de maini, chiar in ziua nuntii. Kit-ul pentru mulaj maini cuplu este creat pentru a da nastere unui mulaj pe masura a doua maini adulte, deci este ideal pentru a-ti indeplini dorinta. Surprinde-ti partenerul sau partenera, dar si invitatii, cu cel mai frumos ornament din cate au vazut. Mai mult, il poti personaliza asa cum iti doresti si il poti pastra ca amintire pe intreaga durata a vietii.

Ziua botezului

Bine, recunoastem, poate singurul eveniment la fel de important ca ziua nuntii, daca nu chiar mai important, este ziua botezului. Momentul in care micutul tau este crestinat iti poate starni cele mai mari emotii din viata ta. Desi stim ca nu este posibil sa uiti vreodata aceste clipe, iti propunem sa le imortalizezi altfel decat prin simple fotografii. Kit-ul pentru mulaj maini – mama si copilul este conceput pentru ca tu, ca mama, sa creezi o amintire unica impreuna cu bebelusul tau. Nu iti face griji, ingredientele sunt non-alergenice si nu prezinta niciun risc pentru cel mic. Va fi nevoie doar sa il prinzi intr-un moment linistit, pentru a crea mulajul fara incidente. La sfarsit vei obtine o amintire cu adevarat speciala.

Cererea in casatorie

Pana la marea zi a nuntii, trebuie sa treci si printr-o cerere in casatorie. Vrei sa faci ceva complet unic pentru persoana mult iubita, dar ti se pare ca toate ideile bune au fost prea mult utilizate si au devenit cliseice? Noi venim cu o idee. Pregateste un mulaj de maini pe care sa il realizati imediat dupa ce ii oferi inelul de logodna. Astfel nu va avea cum sa uite vreodata aceasta clipa magica. ulei cbd romania

Exista multe exemple de evenimente speciale in decursul vietii tale, dar noi avem pentru fiecare o modalitate de a le face si mai speciale. Intra pe site-ul Mulaje Inedite si alege dintre kit-urile disponibile pe cel care se potriveste cel mai bine cu tipul tau de eveniment! Daca totul a decurs conform planului, asteptam o poza cu momentul fericit.

Share This :