Rezultat garantat 100%

Ce trebuie sa stii inainte de a realiza primul tau mulaj de maini?

Ce trebuie sa stii inainte de a realiza primul tau mulaj de maini?

Sa creezi un mulaj de maini nu este o filosofie si nu necesita mult timp la dispozitie, experienta anterioara sau abilitati extraordinare. Totusi, exista cateva detalii pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a incepe sa iti faci propriul tau mulaj de maini. Urmareste blogul nostru si primeste raspuns la toate intrebarile tale.

Nu trebuie sa ai experienta cu ghipsul

Nu este necesar sa mai fi facut inainte mulaje de maini sau sa fi lucrat cu ghipsul pentru a putea obtine rezultatul mult dorit. Procesul este unul extrem de simplu, care poate fi realizat pentru prima data doar urmand instructiunile de utilizare pe care le primesti in pachet. Doar asigura-te ca iti pregatesti din timp toate ingredientele, pentru ca procesul sa se desfasoare usor si fara impedimente.

Mulajele de maini nu sunt periculoase

Daca nu ai mai facut pana acum un mulaj de maini, vrem sa te asiguram, inainte de toate, ca tot procesul este extrem de sigur. Materialele componente sunt atent alese, pentru a nu reprezenta niciun fel de pericol, nici pentru tine si nici pentru copiii tai sau animalele de companie. Astfel poti realiza mulaje de maini impreuna cu toti prietenii sau membrii familiei tale.

Poti decora mulajul cum iti doresti

Desi avem reguli pe care iti recomandam sa le respecti, atunci cand creezi un mulaj de maini, nu exista nicio regula care sa spuna cum sa il decorezi la sfarsit. Ai nevoie doar de putina imaginatie si cateva materiale de care sa te ajuti. Poti apela la vopsele, carioci, paiete, pene, sclipici, plante ornamentale, lumanari decorative si tot ce iti mai trece prin cap. Dupa ce termini fa o poza rezultatului si posteaz-o pe retelele de socializare si vezi cate aprecieri reusesti sa strangi.

Lichenii nu necesita ingrijire speciala

Daca ai comandat unul dintre kit-urile noastre care vine la pachet cu licheni stabilizati, afla ca acestia nu necesita ingrijire speciala. Acestia isi extrag cantitatea necesara din umiditatea din aer, deci, daca observi ca incep sa isi schimbe culoarea, ii poti stropi cu putina apa. Vei constata ca atunci cand au parte de conditii optime, acestia au o culoare aprinsa si isi maresc volumul.

Mulajul este unul rezistent

Fireste, nu putem spune ca este indestructibil, dar un mulaj marca Mulaje Inedite este extrem de rezistent. Il poti utiliza ca obiect de decor pentru mobila din sufragerie, masa din bucatarie sau chiar pentru gradina din fata casei.

Nu poti reface procesul

Daca nu ai fost atent sau nu ai citit instructiunile cum trebuie, nu poti reface mulajul sau remedia situatia. Totusi, daca ne contactezi, iti vom trimite cele necesare pentru a face un mulaj perfect si te vom ghida pas cu pas prin telefon sau prin apel video, pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta.

Ce zici, acum iti este totul mai clar? Daca inca mai ai nelamuriri, ne poti contacta oricand pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon pe care le gasesti in josul paginii. kit mulaj maini

Share This :