Rezultat garantat 100%

Ce greseli sa eviti atunci cand creezi un mulaj de maini

Ce greseli sa eviti atunci cand creezi un mulaj de maini

Probabil ca tot ai auzit vorbindu-se despre mulajele de maini si despre cat de fun si interactiv este intreg procesul de realizare si te-ai hotarat sa incerci si tu propriul experiment. Ai achizitionat deja kit-ul pentru mulaje de maini de pe site-ul nostru si vrei sa te pui pe treaba, dar te temi sa nu dai gres si sa strici materialele. Fii fara grija, noi suntem aici pentru a te indruma si a ne asigura ca totul merge ca la carte. Ramai alaturi de echipa Mulaje Inedite si invata ce greseli sa eviti atunci cand creezi un mulaj de maini.

Nu citesti instructiunile

Sigur ai tot auzit de-a lungul vietii despre cat este de important sa citesti instructiunile inainte a utiliza un aparat electrocasnic nou sau a incerca o reteta care ti se pare interesanta. Poate nu asta vrei sa auzi, dar exact asta iti vom spune si noi. Ai toate sansele sa strici procesul daca nu citesti instructiunile inainte de a incepe pregatirea compozitiei pentru realizarea mulajului. Citeste cel putin o data lista cu instructiuni pe care o primesti impreuna cu kit-ul pe care il vei achizitiona de pe site-ul nostru si asigura-te ca ai inteles exact tot ceea ce trebuie sa faci.

Nu iti pregatesti ingredientele

Acum ca ai citit instructiunile cu atentie, urmatorul pas logic este sa iti pregatesti la indemana toate ingredientele neecsare pentru ca procesul sa se desfasoare rapid si usor, fara a intampina probleme. Nu te gandi ca o sa ai timp intre pasi sa aduni tot ce ai nevoie, deoarece intreg procesul este foarte rapid, materialele avand un timp bine definit de uscare. Iti recomandam cu caldura, sa actionezi ca in cazul pregatirii unei retete noi si sa iti aduci toate obiectele si ingredientele aproape, pentru ca rezultatul final sa fie unul cu adevarat spectaculos.

Nu te misti suficient de repede

Poate pentru unii reprezinta un impediment, dar intreg procesul de realizare a unui mulaj trebuie sa se desfasoare cat de repede cu putinta. Stii ca ti-am spus mai sus ca este foarte important sa iti pregatesti ingredientele la indemana? Acest pas te va ajuta sa te misti suficient de repede, fara sa alergi prin casa. Vorbim aici despre amestecarea ingredientelor, pentru ca acestea sa nu inceapa sa se intareasca prea devreme. Nu iti face griji, daca respecti toti pasii exact ca in instructiuni, iti promitem ca rezultatul va fi chiar peste masura asteptarilor.

Nu respecti temperatura apei

Din pacate ne-am confruntat cu aceasta problema de-a lungul vremii, in care clientii ne spuneau ca mulajul nu a iesit cum se asteptau si ca mix-ul pentru matrita nu s-a amestecat cum trebuia. Este foarte important sa folosesti apa rece pentru realizarea mix-urilor, pentru ca ingredientele sa se poata amesteca si dizolva asa cum trebuie. Doar asa rezultatul va fi unul perfect.

Ce zici, te bagi la a face un mulaj de maini? Daca esti curios, intra pe site si vezi kit-urile disponibile. Nu uita sa impartasesti cu noi rezultatul obtinut!

Share This :