Rezultat garantat 100%

Cadoul verii – Mulaj maini cu licheni stabilizati

Cadoul verii – Mulaj maini cu licheni stabilizati

Cu siguranta sunt acele cateva persoane care iti sunt dragi si pe care doresti sa le rasplatesti cum se cuvine. Se apropie ziua lor de nastere, Craciunul, sau doar vrei sa le faci fericite fara un motiv concret. Te gandesti ca vrei sa le oferi in dar un cadou unic, care sa ii bucure si sa le capteze atentia. Ce noroc ca Mulaje Inedite are ideea perfecta pentru tine, un kit de mulaj maini, cu licheni stabilizati.

Un cadou unic

Cu siguranta acea persoana norocoasa nu a mai primit un asemenea dar. Cea mai buna parte in oferirea unui asemenea cadou este unicitatea lui. Fiecare mulaj in parte ia forma si trasaturile mainilor celui care realizeaza matrita, astfel ca nu vor exista doua rezultate identice.

Total nou, acum am adaugat un detaliu unic, licheni stabilizati. Acestia sunt 100% naturali, nu necesita intretinere, udare, nu isi modifica forma, nu contin alergeni si se pot aplica aproape pe orice suprafata, cum ar fi mulajul tau de maini. Lichenii vin in culori tari, precum rosu sau verde, si reprezinta elementul lipsa, necesar pentru ca mulajul sa devina cel mai frumos accesoriu ornamental din locuinta ta.

Ornamentul ideal

Apropo de accesorii ornamentale din locuinta. Mulajul de maini cu licheni stabilizati este ideal pentru a-ti infrumuseta locuinta. Dupa ce il realizezi in forma dorita, il lasi sa se usuce, si il asezonezi dupa bunul plac cu lichenii din pachet, il poti aseza fie pe masa din sufragerie sau pe mobila din dormitor. Mulaje Inedite iti garanteaza ca toti prietenii vor fi fascinati de noua ta decoratiune interioara.

Kit-ul complet

Nu trebuie sa fii cel mai priceput in ale lucrului manual sa te poti bucura de un final spectaculos. Totul este extrem de simplu, usor de realizat de catre oricine. Kit-ul vine la pachet cu toate cele necesare procesului, plus instructiuni, care sa iti ghideze pasii inspre rezultatul unic.

Kit-ul contine:

  • Instructiuni detaliate
  • Material de amprentare pentru realizarea mulajului
  • Recipient pentru realizarea mulajului
  • Gips modelaj alb pentru turnarea in matrita
  • Manusa latex pentru mixare
  • Ustensila lemn pentru finisaje
  • Licheni stabilizati
  • Cadou – suport din lemn
  • Vei mai avea nevoie de un mixer/tel, pentru mixarea amestecului

Materiale de calitate

Materialele regasite in kit-ul pentru mulaje maini sunt de cea mai inalta calitate, astfel ca procesul va decurge usor, fara incidente, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Mulajul rezultat va fi unul extrem de realist, copiind intocmai toate trasaturile mainilor tale, de la textura pielii, la riduri, amprente, cicatrici, unghii sau inele. Mai mult, odata uscata, forma finala poate rezista zeci de ani, pastrandu-si perfect aspectul initial.

Kit-ul pentru mulaje maini cu licheni stabilizati vine atat in varianta pentru cuplu, cat si in cea single, astfel ca poti realiza un obiect inedit atat impreuna cu o persoana draga, cat si de unul singur. Produsele marca Mulaje Inedite sunt perfect sigure atat pentru adulti, cat si pentru copii, fara a provoca leziuni sau alergii de orice fel, cat timp sunt respectate cu exactitate instructiunile. Ofera un cadou unic persoanelor iubite, si alege produsele Mulaje Inedite!