Rezultat garantat 100%

Amintiri pentru o viata

Amintiri pentru o viata

Amintirile sunt cel mai frumos dar pe care viata ni-l poate oferi. Alaturi de cei dragi, legate de un eveniment, o intamplare, amintirile sunt cele care raman vii in memoria noastra, chiar si dupa o perioada lunga de timp. Cum ar fi sa ai si ceva real, palpabil, care sa pastreze un anumit moment drag si mai aproape de tine?

Mulaje maini este solutia atunci cand vine vorba de a imortaliza un moment important, alaturi de o persoana draga sau pentru cineva special. Ne-am gandit sa iti oferim, in continuare, cateva exemple de cadouri memorabile, create sa reziste o viata intreaga.

Cununia civila sau nunta

Astepti aceasta zi din totdeauna. In sfarsit, a venit momentul cel mare, acela in care se creeaza comuniunea oficiala dintre tine si sotul tau sau sotia ta. Desi nu este posibil sa uiti o asemenea zi vreodata, ce ai spune daca ai surprinde totul intr-o amintire pe viata? Un mulaj de maini realizat in ziua nuntii va reprezenta o amintire plina de sentimente si emotii, ceva mai mult decat o simpla fotografie.

Botezul

Botezul unui bebelus reprezinta un moment mai mult decat special, pe care cu siguranta doresti sa-l tii aproape in amintirile tale. Captureaza acest eveniment magic cu ajutorul kit-ului nostru pentru mulaje bebelusi. Poti astfel cuprinde manuta sau piciorusul celui mic, pentru a crea o copie fidela dupa acestea. Atunci cand copilul va creste, iti vei aminti cu drag acest moment inegalabil.

Aniversarea parintilor

Indiferent la ce varsta te afli, vei fi mereu copil pentru parintii tai. Iti doresti sa ii poti rasplati constant pe oamenii care ti-au dat viata. Le poti oferi un cadou de neuitat, si ii poti ajuta sa isi creeze propriul mulaj de maini. Poti sa le oferi acest dar special la aniversarea lor de casatorie, sau chiar intr-o zi oarecare, deoarece parintii merita sa fie apreciati indiferent de ocazie. Cu siguranta vor fi incantati de rezultat.

Cei mai buni prieteni

Tu si cel mai bun prieten va cunoasteti de o viata intreaga si sunteti de nedespartit. Impartasiti extrem de multe amintiri frumoase, ce-ai zice de inca una? Va puteti imortaliza strangerea speciala de mana, transformand-o intr-o marturie pe viata a prieteniei care va uneste. 

Portret de familie

Daca ai o familie fericita, clar nu este nevoie de nimic care sa iti confirme asta. Totusi, ar fi frumos sa detii un simbol al legaturii dintre voi, pe care sa il poti arata peste ani si nepotilor. Alege kitul nostru pentru mulaje maini, pentru un moment special, cum ar fi ziua de nastere a sotiei sau ziua in care copilul tau devine absolvent, pentru a surprinde momentul intr-un mod special. Creeaza o amintire unica si asteapta reactiile celorlalti.