Rezultat garantat 100%

Alege Mulaje Inedite pentru evenimentele din viata ta

Alege Mulaje Inedite pentru evenimentele din viata ta

Alege Mulaje Inedite pentru evenimentele din viata ta

Evenimentele importante din viata sunt si cele pe care le vei tine minte de acum inainte. Fie ca vorbim despre o nunta, o zi de nastere, un botez sau o aniversare, importante sunt amintirile cu care vei ramane in urma lor. Daca urmeaza sa organizezi sau sa iei parte la un astfel de eveniment in viitorul apropiat si cauti o metoda de a impresiona toti invitatii, afla ca ai ajuns in locul in care trebuia. Noi suntem aici pentru a-ti povesti de ce si cand sa alegi Mulaje Inedite pentru evenimentele din viata ta.

Ziua nuntii

Stim ca nu ai nevoie de prea multe detalii in acest caz, deoarece ziua nuntii reprezinta unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui individ. Ce poate fi mai presus de ziua in care alegi sa iti unesti destinul impreuna cu fiinta iubita? Stim ca vrei ca aceasta zi sa fie cu adevarat speciala, asa ca ne dorim sa iti usuram sarcina si vrem sa iti recomandam sa optezi pentru realizarea unui mulaj de maini chiar in ziua nuntii. Pentru aceasta vei avea nevoie de kit-ul pentru mulaj de maini cuplu, care a fost creat special pentru a concepe un mulaj dupa doua maini adulte. Este perfect! Iti garantam ca partenerul de viata va fi cu adevarat surprins, la fel ca si restul invitatilor. In plus, acest mulaj poate fi personalizat dupa cum iti doresti, pentru a crea o amintire cu adevarat perfecta.

Cerere in casatorie

Inainte de nunta, vine vorba despre cererea in casatorie, despre care stim ca ar crea extrem de multe emotii. Deoarece ne dorim sa avem parte doar de emotii pozitive, ce ar fi sa faci ceva complet unic pentru persoana iubita? Uita de cererile in casatorie cliseice, la restaurant sau in Paris si alege sa pregatesti un mulaj de maini imediat dupa marea intrebare, pentru a imortaliza momentul nu doar intr-o fotografie. Iti garantam ca persoana iubita nu va avea cum sa uite vreodata acest moment magic!

Botezul copilului

Pe langa evenimentele mentionate mai sus, nu puteam pierde din vedere ziua botezului, care poate fi cea mai magica dintre toate. Cum copiii cresc extrem de repede, vei dori sa pastrezi in memorie fragilitatea si gingasia propriului copil. De aceea iti recomandam sa optezi pentru un mulaj cu manuta sau piciorusul celui mic. Pentru aceasta vei avea nevoie de kit-ul pentru mulaj maini – mama si copilul, special conceput pentru ca mama sa isi creeze o amintire unica impreuna cu bebelusul sau. Nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece compozitia mulajului cuprinde ingrediente non-alergenice, asadar nu exista niciun risc pentru bunastarea celui mic. Singurul lucru pe care nu il putem garanta este ca cel mic va sta linistit pentru realizarea mulajului.

Vrei sa iti surprinzi toti invitatii cu un moment inedit la nunta sau botezul tau? In acest caz ne poti chema direct la eveniment, unde vom crea un moment pentru obtinerea unui mulaj inedit pe care il vei putea pastra ca amintire unica, pentru restul vietii.

Contacteaza-ne!

Share This :